Ferorex d.o.o.

Preduzeće „FEROREX“ osnovano je 30. 03. 2005. godine. Preduzeće je registrovano za prikupljanje, skladištenje, tretman i dalju prodaju otpadnog gvožđa i obojenih metala. Od 2010. godine preduzeće posluje na prostoru veličine 1 ha, koji se nalazi u industrijskoj zoni u Kruševcu. Prostor je u potpunosti prilagođen poslovanju u oblasti reciklažne industrije i zadovoljava sve norme. Radni prostor uključuje poslovnu zgradu od 200 m2 i proizvodne hale površine 1000 m2.

Od 2013. godine u svoj program uključili smo i prodaju, preradu i transport svih vrsta cevi, limova, čelika i profila. Motivacija za proširenje delatnosti proizašla je iz analize potreba tržišta i naše namere da odgovorimo zahtevima potrošača, tako da danas u okviru našeg poslovanja funkcionišu dva poslovna sektora, međusobno se prožimajući i dopunjavajući.

2017.godine preduzeće ferorec d.o.o. kupuje jednu od najsavremenijih mašina za lasersko sečenje metala marke FIBERMAK MOMENTUM GEN-3
usled čega širi svoju delatnost.

Kompanija je tokom više godina svog poslovanja, čak i u uslovima globalne finansijske krize, ostvarila pozitivan rast, što dovoljno govori o našoj poslovnoj filozofiji.

Od prvih dana svog poslovanja, sledeći viziju ozbiljne i društveno odgovorne kompanije,
naše preduzeće pažljivo planira potrošnju energetskih resursa i vodi računa o zaštiti životne okoline, ostvarujući uspešnu saradnju sa svim privrednim subjektima u Rasinskom okrugu, a i šire.

Preduzeće ima 20 zaposlenih radnika različitih stručnih kompetencija, srednjeg, višeg i visokog obrazovanja.